Kotigrillaajan korvaamaton apuväline…Kaikki grillauksesta on jokaisen grilliherkuttelijan pakollinen hankinta, joka houkuttelee veden kielelle pelkilla kuvillaan. Kirjassa opastetaan grillauksen pariin lähtien aina erilaisten grillien ominaisuuksista ja oikean kypsennystavan valinnasta. Teoksen varsinainen pihvi on kuitenkin 80 erilaisen grilliherkun reseptikokoelma. Naudan- ja vasikanliha, sianliha ja makkarat, lammas, kana, kalat, äyriäiset ja kasvikset vaativat kukin omat niksinsä, joilla varmistetaan herkullinen lopputulos. Kirjasta löytyy runsaasti valmiita ohjeita erilaisten kastikkeiden, marinadien ja ainesten pintaan hierottavien maustesekoitusten tekemiseen. Joukossa on myös etnisen keittiön vivahteita Meksikosta, Jamaikalta ja Aasiasta. Kaikki grillauksesta houkuttelee grillin ääreen myös ne, jotka ovat pitäneet lihan kypsentämistä vaikeana taitolajina tai pitäneet grillausta pelkästään lihansyöjien yksinoikeutena. Lihan ja kalan ohella grillissä kypsyvät tomaatit, maissintähkät, munakoisot, sienet, sipulit, perunat, paprikat, tofu ja jopa lehtisalaatti. Steven Raichlen on yhdysvaltalainen grilliguru, joka on kirjoittanut useita barbecue- ja grilliaiheisia kirjoja.