Sushi 30 helppoa ohjetta

Sushi 30 helppoa ohjetta
Kategoriat: Öljyt, Pastat & riisit
12.9 EUR
Lisätietoja

Sushin valmistaminen on helppoa, nopeaa ja trendikästä!Sushi on suosiotaan kasvattava ruokalaji, jonka puhtaat, tuoreet maut ja herkullinen ulkonäkö tuovat uutta eksotiikkaa moneen suomalaiseenkin ruokapöytään. Sen valmistus ei suinkaan ole tiukasti ammattilaisten työtä, vaan jokainen oppii helposti aidon sushin teon. Tämä kirja opettaa sushin oikeat valmistustavat alusta lähtien. Tärkein osa on oikein valmistettu, etikalla maustettu riisi. Klassinen, yksinkertainen perus-sushi valmistetaan käyttäen tuttuja aineksia kuten kurkkua ja tonnikalaa. Näiden perusohjeiden lisäksi kirja kertoo myös maukkaista muunnelmista ja uusista tarjoilutavoista sekä myös hauskoista lasten sushiohjeista. Yksinkertaisissa ja selkeissä ohjeissa on käytetty helposti saatavia aineksia pinaatista porkkanaan, katkaravuista savuloheen. Emil Kazuko on japanilainen, Lontoossa asuva ruokatoimittaja, opettaja ja kokki, joka on toimittanut useita ruoanlaittoon liittyviä kirjoja